کوچکی در ادامه خاطرنشان کرد : هدف از انجام امحا و پایش مستمر غرفه های تجاری دستیابی هرچه بیشتر ساکنین جوامع محلی و گردشگران به سبد غذائی سالم و افزایش ضریب اطمینان مصرف کنندگان از طریق حذف کالای تاریخ مصرف گذشته، غیرمجاز و تقلبی از چرخه مصرف می باشد و ضمن بررسی های آزمایشگاهی صورت گرفته پیش از صدور مجوز ترخیص، بازدیدهای مستمر در سطح عرضه نیز صورت می گیرد و کلیه اقلام غیرمجاز، تقلبی و تاریخ مصرف گذشته، جمع آوری و پس از اخذ مجوزهای قضائی امحاء می گردد.
وی از عرضه کنندگان و واردکنندگانی که همگام با نظام سلامت، به حذف کالای سلامت محور تاریخ مصرف گذشته و فاسد از چرخه مصرف اقدام می نمایند، قدردانی نموده و از تشدید بازرسی ها در ایام پایان سال و آمادگی مدیریت غذا و دارو جهت ارائه مشاوره، راهنمایی و پیگیری شکایات در خصوص تخلفات مربوطه خبر داد.
انتهای پیام/