برگزیدهصنعت و معدن

پیشنهادات وزارت صمت برای فعالیت واحدهای صنفی بر اساس توصیه‌های وزارت بهداشت

به گزارش صنعت کار، عباس قبادی در این نامه آورده است که تمامی واحدهای مرتبط با زنجیره تامین، تولید و عرضه موادغذایی و بهداشتی شامل فروشگاه‏های زنجیره‏ای، سوپرمارکت‏داران، خواربارفروشان، لبنیات فروشان، فروشندگان میوه و سبزی، فروشندگان محصولات پروتئینی نظیر قصابی‏ها، مرغ فروشی‏ها و ماهی فروشی‏ها، نانوایی‏ها، مراکز تهیه غذاهای آماده بیرون‏بر، تعمیر و تاسیسات فنی خودرو و منازل، حمل و نقل بار و مسافر دورن ‏شهری و کسب و کارهای مجازی در ایام و ساعات کاری مشابه سنوات عادی باید با رعایت پروتکل‏های بهداشتی نسبت به ارایه خدمت به شهروندان مبادرت ورزند.

وی همچنین تصریح کرده است که با توجه به ضرورت رعایت زمان‏بندی لازم برای بررسی تبعات ناشی از برگشت مسافرین نوروزی (از سیزدهم فروردین) به شهر محل سکونت، سایر واحدهای صنفی با صلاحدید ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا تا پایان فروردین تعطیل باشند.

همچنین بر اساس گزارش آتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درخصوص وضعیت کنترل شیوع کرونا ویروس، فهرست بازگشایی تدریجی واحدهای صنفی به تفکیک رسته‌های صنفی و بر مبنای شاخص‏هایی از قبیل ضرورت ارایه خدمات‏رسانی، میزان اشتغال، اثرگذاری فعالیت در شیوع بیماری تا ۲۵ فروردین ماه ارائه خواهد شد.

منبع: شاتا

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا